One by One training

De training 'wimperextensions' aangeboden door Wonderland by Alicja is de basis voor elke beginnende wimperstylist. Deze training leidt je op tot een ware professional.

De training is opgebouwd uit 2 dagen (zaterdag en zondag). Tijdens deze twee dagen wordt 'One by One' techniek toegepast waarbij één extension op één natuurlijke wimper geplaatst.

Om tijdens de training te kunnen werken ontvangt u een uitgebreid materialen pakket (starterskit). Tijdens de theorie en praktijkles wordt er uitgebreid stil gestaan bij het gebruik van de materialen van de verschillende merken. Hierdoor kunt u eenmaal thuis verder veilig en professioneel verder oefenen.

Na deze 'One by One' training bent u gegarandeerd van de perfect basis om verder te ontwikkelen als wimperstylist.

Twee daagse programma

Dag 1

De eerste dag zal beginnen om 09:00uur en eindigen circa 16:45uur. We starten de cursusdag met de theorie. Tijdens de theorie lessen komen verschillende onderwerpen aan bod: verschillende wimperextensions merken, verschillende materialen/instrumenten en hoe je de klanten moet voorbereiden en behandelen. Na deze theorieles krijgt u de gelegenheid om de theorie toe te passen op een speciale pop.

Dag 2

De tweede dag zal beginnen om 10:00 en eindigen circa 17:00. We starten de cursusdag met de praktijk. Wij zorgen voor alle benodigde materialen.

Model wordt gevraagd door student Tijdens het oefenen zal de instructeur de gehele tijd aanwezig zijn om je aanwijzingen en tips te geven. Aan het eind van deze dag ontvang je ter bewijs van deelname een officieel certificaat.

Stylist moet voor haar eigen model zorgen.

Eisen model:

- Geen vers make up tattoo,

- Geen rug klachten of andere aandoeningen,

- Model moet hele dag beschikbaar zijn (van 10:00 tot 17:00)

- Model moet in staat zijn om minimaal 4uur achter elkaar kunnen liggen.

- Model mag geen wimper stylist zijn.

- Model moet toestemming geven voor publiceren van haar foto om sociaal media.

Tijdens het oefenen zal de instructeur de gehele tijd aanwezig zijn om je aanwijzingen en tips te geven. Aan het eind van deze dag ontvang je ter bewijs van deelname een officieel certificaat, dit kan alleen als stylist toont dat geleerde vaardigheden heeft. (bij niet behalen van certificaat krijgt stylist mogelijkheid om thuis te oefenen)

Kosten

De kosten van de training One-by-One wimperextensions zijn €550,- excl. btw. Deze kosten zijn inclusief starterskit ter waarde van €125,-